Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Mail Menu
Melden Whatsappgroep Contact

Onderzoek Woonbehoefte

gemeente Buren

Vanaf 17 augustus tot 6 september start de gemeente Buren met een woonbehoefteonderzoek

UPDATE: verlengd t/m 13 september!

Vanaf volgende week worden de brieven met oproep tot het invullen van de enquêtes huis aan huis bezorgd. De enquête staat vanaf 17 augustus online.

Het is een digitaal onderzoek met de mogelijkheid om contact op te nemen met de gemeente als online invullen niet mogelijk is. Er wordt dan een ingekorte telefonische enquête afgenomen.

 

Als Bewonersvereniging vinden wij het belangrijk dat de enquete zoveel mogelijk wordt ingevuld zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de behoeftes. Denk hierbij ook aan de speciale wensen zoals hofjes, starters- en seniorenwoningen, appartementen, huur of koop, tiny houses etc.

 

Speciaal voor ons dorp kan hiermee dus rekening worden gehouden bij de ontwikkeling van de verschillende bouwplannen.

 

Als bijlage vindt U de brief zoals deze komende dagen wordt verspreid.

 

Vanwege het belang van de enquete willen wij, waar nodig, graag assisteren met het inloggen en invullen.

Op de komende inloop-ochtenden (woensdagochtend van 10-12 in het dorpshuis) zijn een aantal mensen met laptop aanwezig die hierbij kunnen assisteren.

Indien dit niet mogelijk is kan ook aan huis (met inachtneming van de corona-beperkingen) geassisteerd worden. Neem  hiervoor contact op met het Mantelpunt via telefoonnummer 0625042478. Dorpscontactpersoon Caroline Kolff zal dit dan verder coördineren.

 

Update 24-8: mede in verband met vertraging in de bezorging van de gemeentebrief is de invultermijn verlengd tot 13 september 2020