Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Mail Menu
Melden Whatsappgroep Contact

Betuwse Fietsvierdaagse

Start hemelvaartsdag 30 mei

De start van de Betuwse Fietsvierdaagse is op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, bij dorpshuis De Avezathen aan de Daver 46 in Kerk-Avezaath. Er kan worden deelgenomen aan vier verschillende afstanden: 25, 40, 60 of 80 km. Nieuw is dat kinderen vanaf 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis mogen meefietsen.

 

De fietsers maken kennis met het rivierengebied (Rijn, Linge, Waal, en Maas). De routes leiden de deelnemers dit keer ook door het gebied boven de Rijn: Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, de kastelen bij Langbroek en steden als Wijk bij Duurstede, Rhenen, Wageningen.

Fietsliefhebbers kunnen zich nu al met korting online inschrijven via www.betuwsefietsvierdaagse.nl. Bij voorinschrijven bedragen de inschrijfkosten €8,- voor deelnemers vanaf 13 jaar (normale prijs €10,-). Kinderen t/m 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis deelnemen. De voorinschrijving sluit op 20 mei.

Tijdens de fietsvierdaagse zijn er ook dagkaarten verkrijgbaar; deelnemers vanaf 13 jaar betalen €4,- . Kinderen t/m 12 jaar - onder begeleiding van een volwassene- gratis.

Start- en finishplaats: dorpshuis De Avezathen, Daver 46, Kerk-Avezaath. Er wordt dagelijks gestart tussen 8.30 en 11.00 uur. Men kan finishen tot 17.00 uur.

Gerelateerde links