Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Mail Menu
Melden Whatsappgroep Contact

Meldingsformulier

Als u iets te melden heeft aan Gemeente of Politie

De WhatsApp groep is er natuurlijk om snel of op heterdaad zaken aan te pakken, maar voor minder dringende meldingen kunt u terecht op deze webpagina.

We willen graag via dit meldpunt alle signalen van Kerk-Avezaath verzamelen op één plek. Op deze manier kan er direct actie genomen bij problemen in de wijk. Via deze weg willen we de bewoners een serieus platform bieden Hier kunnen allerlei meldingen gemaakt worden met betrekking tot verkeer, milieu, misdaadpreventie en openbare zaken.

Melding maken

Heeft u een klacht, melding, idee of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten!

Met de Blauwe Knop kunt u voor Kerk-Avezaath allerlei soorten van meldingen maken bij de Buurtpreventie Kerk-Avezaath. U kunt via deze pagina melding maken van overlast/vernieling, veiligheid, welzijn/zorg, slecht onderhoud, openbare voorzieningen, verkeer, vuil op straat, fraude, en andere illegale praktijken.

Afhankelijk van de soort melding wordt de melding automatisch doorgezet naar de wijkagent en/of de gemeente Buren. U krijgt een terugkoppeling indien uw emaildres is ingevuld. Buurtpreventie Kerk-Avezaath zal de voortgang van de melding in de gaten houden.

Meldingsformulier

Let op: Vermeld geen privacygevoelige informatie in uw melding. Vraag in een dergelijk geval of men contact met u wil opnemen om een privacygevoelige zaak te bespreken.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Emailadres
Telefoonnummer
Contact voorkeur E-mail
Telefoon
Geen contact
Soort melding*
Bijlage(n) - Max. 10Mb
Omschrijving van de melding*
Verzenden